Άλλο ένα απίθανο «επίτευγμα» της φετινής ΑΕΛ είναι ο χώρος που έδωσε στους ανύπαρκτους γείτονες να εκδηλώσουν όλο τους το κόμπλεξ απέναντι στην αναμφισβήτητη ιστορία της, τα άξια τρόπαιά της και το αδιαπραγμάτευτο οπαδικό της μέγεθος.

Είναι δυστυχώς μια ανυπόφορη πραγματικότητα, τα απίστευτα διοικητικά λάθη και ο αστείος προγραμματισμός «νομιμοποίησαν» τελικά το θράσος και την υστερία των προσκυνημένων, των ελάχιστων που γονάτισαν να δώσουν «γη και ύδωρ» σε όλους τους σιχαμένους «στυλοβάτες» του ελληνικού κατεστημένου, ενώ κατέλυσαν το σύνταγμα για να μας απαγορεύσουν στο ματς του πρώτου γύρου να ενισχύσουμε την ομάδα μας από κοντά.
Κι όλοι αυτοί οι ασήμαντοι, μην αντέχοντας τόση αναπάντεχη τύχη μαζεμένη, δεν μπορούν να κρατηθούν με τίποτα κι έχουν περάσει ήδη τη γραμμή της ασέβειας. Βρες τώρα εσύ τρόπο να περάσεις στο μωσαϊκό της ΑΕΛ τη σημασία της κατάλληλης αγωνιστικής απάντησης που πρέπει να δώσουν την Κυριακή. Ποιοι από εσάς που μιλάτε την ίδια γλώσσα με εμάς έχετε τη θέληση και το πάθος να βάλετε στο ίδιο κλίμα με εμάς όλη την ομάδα, ανεξάρτητα από γλώσσα, χρώμα και χώρα; Περιμένουμε να το κάνετε και να δούμε τα αποτελέσματα μέσα στο χορτάρι.
Γιατί την Κυριακή δεν παίζουμε μόνο για τη βαθμολογική συγκομιδή στον πόλεμο της παραμονής, παίζουμε και για την τιμή και την αξιοπρέπειά μας. Να το θυμάστε αυτό…