Δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο άνθρωπος που θα αποκτήσει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την ΑΕΛ σαν παιχνιδάκι του και να την ξεγυμνώνει απέναντι στους πραγματικούς αντιπάλους της και στα πραγματικά ντέρμπυ. Από χτες το βράδυ είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ομαδάς, με το χειρότερο χαρακτηριστικό σ' αυτό να είναι ότι το προκαλέσατε εσείς οι ίδιοι χωρίς πολλούς, απ' ότι αποδείχθηκε, δισταγμούς, νομίζοντας ότι η φήμη, η υπόληψη και η αξία της ΑΕΛ ξαφνικά σας ανήκει.

 Το γεγονός αυτό αποδεικνύει με περίτρανο τρόπο ότι οι βαρυσήμαντες και βαρύγδουπες δηλώσεις τόσων μηνών κ. Κούγια είναι επιφανειακές, ρηχές και για λαϊκή κατανάλωση.

 Έχοντας επιφυλάξεις από την πρώτη μέρα για την συνέπεια των δηλώσεων του, καταλογίζουμε τώρα ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη στον κ. Κυπαρίσση που προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του κυμματοθραύστη και ξέρει με κάθε λεπτομέρεια την ευαισθησία του κόσμου της ΑΕΛ στις μάχες με τους πραγματικούς αντιπάλους. 

 Αντί να δούμε πάλι ανακοινώσεις - απαντήσεις φροντίστε όλοι να κάνετε τα μεγάλα λόγια πράξη ξεκινώντας από το "επίτευγμα" να πείσετε τους ποδοφαιριστές μας να σέβονται την ΑΕΛ και τον κόσμο και να μην ζητούν φανέλες άλλων ομάδων, ειδικά όταν δεν έχουν καταφέρει να τιμήσουν αυτήν που φοράνε.

 Υ.Γ: Εμείς από την πρώτη προπόνηση της ομάδας αναρτήσαμε στο πέταλο το μήνυμα μας "ΚΟΥΓΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ". Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε θεματοφύλακες της ιδέας που λέγεται ΑΕΛ. Φροντίσε να γίνεις γρήγορα και συ