Σε λιγότερο από μία εβδομάδα από τον εορτασμό των 20 χρόνων από την ίδρυση των UN94, και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου 2014 ακολουθεί η επίσκεψη 9 μελών τους στη Λάρισα. Ανάμεσα τους και ο Billy ο οποίος αποφυλακίστηκε πρόσφατα και φυσικά η παρουσία του σήμαινε πολλά για εμάς..

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Σύνδεσμος είναι ανοιχτός από νωρίς για την υποδοχή των φίλων από τη Νυρεμβέργη. Ψήσιμο,μπύρες,μουσική και συνθήματα σε ένα πάρτυ που κράτησε μέχρι αργά και συνεχίστηκε σε μπαράκια της πόλης αφού προηγουμένως περάσαμε από το Δικαστικό και το αρχαίο θέατρο της Λάρισας!

       

 

 

 

 

 

           Το Σάββατο ξεκίνησε με βόλτα στην πόλη και επίσκεψη στο Αλκαζάρ και το AEL fc Arena και όσοι μας επισκέφθηκαν για πρώτη φορά δεν άργησαν να μπούνε στο κλίμα του μεγαλείου της ΑΕΛ και της δυναμικής του κόσμου της..

Η συνέχεια δόθηκε στους Συνδέσμους του Τυρνάβου και του Αμπελώνα και γουστάραμε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ!

  Κυριακή ήταν ημέρα αγώνα και εκδρομής.. Δύο λεοφωρεία Μonsters ξεκινάνε παρέα με τους UN94. Προορισμός η Φιλιππιάδα και το πεταλάκι με τα 3 σκαλοπάτια στο οποίο τραγουδήσαμε για την ΑΕΛ που δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο στις προσδοκίες μας.. Ανάμεσα στα πανό μας και ένα μήνυμα για τη Meli, μέλος των UN94 η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.."ΜΕLI ΓΕΡΑ".

Η ήττα δεν πτόησε κανέναν-μαθημένοι στα δύσκολα άλλωστε-και το τραγούδι και τα λοιπά γούστα κράτησαν έως τη Λάρισα..

Ένα οπαδικό 3μερο τελείωσε και η φιλία μεγάλωσε ακόμα περισσότερο..Το ταξίδι δεν τελειώνει ποτέ!