ΘΥΡΑ-1-

Από το 2011 μέχρι σήμερα κάναμε πάρα πολλά λάθη, σε βαθμό που ντρεπόμαστε να τα αναφέρουμε.
Η αγάπη μας γι' αυτή την Oμάδα δε χωρά άλλο εγωισμό και διχόνοια.

Ονειρευόμαστε μια ΑΕΛ μεγάλη, ανεξάρτητη και ένα πέταλο δυνατό που αρμόζει στην πόλη και την ιστορία της.
Την Κυριακή, η Oμάδα μας δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

Ο κόσμος της καλείται να στηρίξει την προσπάθεια των παιχτών, ώστε να επιτευχθεί η παραμονή
στην πιο βρόμικη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τέλος, καλούμε παε και ερασιτεχνική να καθίσουνε στο ίδιο τραπέζι και να λύσουνε τα προβλήματα τους, όπως κάναμε εμείς.

Υ.Γ.: Όποιος δε σεβαστεί την ιστορία της ιδέας μας, θα μας βρει στην πόρτα του.

Monsters
Σ.Φ.Αλκαζάρ
Homeless

ΘΥΡΑ-1-

Σήμερα 5/4/2017 πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα συνάντηση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ.

Πάρθηκε η απόφαση για συμπόρευση με κοινό στόχο το καλό της ιδέας μας και την ενδυνάμωση του οπαδικού κινήματος στην πόλη.
Την ιδέα αυτή, θα στηρίξουμε μέχρι τέλους.
 
Από εδώ και στο εξής, όποιος παίξει με την ιστορία, τις αξίες και τα ιδανικά αυτής της ομάδας, θα μας βρει απέναντί του.
 
Monsters
Σ.Φ.Αλκαζάρ
Homeless 

ΠΙΟ MONSTERS ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Από σήμερα 9/3/2017 αίρεται η αναστολή του μεγαλύτερου οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της ΑΕΛ MONSTERS. Ο σύνδεσμος επαναλειτουργεί με νέο Δ.Σ. και έδρα τον Αμπελώνα.

Ουσιαστικά ποτέ δεν έκλεισε. Όλο αυτό το πολύ δύσκολο για εμάς διάστημα, δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να βρισκόμαστε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να συζητάμε για το πώς πρέπει να δράσουμε συλλογικά για το καλό της ΑΕΛ. Δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να αγωνιούμε και φυσικά ούτε μας πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψουμε την ομάδα που αγαπάμε.

Οχτώ μήνες μετά τη τελευταία μας ανακοίνωση δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστοι που δε βλέπουν και αυτοί το κάτι σαν ΑΕΛ . Στους χώρους εργασίας , στα καφενεία , στους δρόμους της πόλης μας, όλοι μιλούν για τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου. Όλο και περισσότεροι , όχι απλά δεν τον θέλουν στην ΑΕΛ μας, αλλά δε τον θέλουν καν σαν παρουσία στην πόλη μας. Το άδειο γήπεδο , οι άδειες θέσεις στις “πολιτιστικές” εκδηλώσεις με τις ευλογίες του δημάρχου, οι προσκλήσεις και οι παρακλήσεις του που δεν γίνονται δεκτές από τους πολίτες της Λάρισας, όλα μαρτυρούν το κλίμα που επικρατεί στην πόλη εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου και για αυτό θα αγωνιστούμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμιά συζήτηση μαζί του. Υπάρχει μόνο μια λύση για το καλό της ομάδας μας. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια, θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών του.

Συνεχίζουμε λοιπόν την αποχή μας από τους αγώνες του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε όλους όσους βλέπουν το κάτι σαν ΑΕΛ είτε να απέχουν μαζί μας, είτε να εκφραστούν ενάντια στον μεγαλομέτοχο εάν δεν θεωρούν πως η αποχή είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνσή του.

Είμαστε έτοιμοι για συζήτηση και κοινές δράσεις με τους συνοπαδούς μας και φιλάθλους της ΑΕΛ που οι αξίες τους συναντούν τις δικές μας, όπως αυτές έχουν εκφραστεί όλα αυτά τα χρόνια από τον σύνδεσμό μας.

ΥΓ1. Ο σύνδεσμος των Monsters δεν λειτουργεί σαν τσιφλίκι κάποιου προσώπου που οι άλλοι ακολουθούν . Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μέσα από συνελεύσεις με αμεσοδημοκρατικό τρόπο και εκφράζουν όλα τα μέλη του.

ΥΓ.2 Επειδή έχουμε γνωρίσει τις τακτικές του, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα μέλος μόνο του, απέναντι είτε σε επιθέσεις με στόχο τη συκοφάντησή του, είτε πολύ περισσότερο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα κάποιου μέλους ή φίλου του συνδέσμου μας.

ΥΓ.3 Στηρίζουμε την μητρική ΑΕΛ, την ερασιτεχνική, την ΑΕΛ που σήμερα υπάρχει και τιμά τη φανέλα με το άλογο στο στήθος

MONSTERS 1982
Τα όνειρά μας, εφιάλτες σας.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Μετά από την εμπλοκή του ονόματός μας με τις γνωστές τακτικές της σύγχυσης και παραπληροφόρησης, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε και να διευκρινίσουμε οριστικά και αμετάκλητα ότι:
▪ Η απόφαση αναστολής της λειτουργίας του συνδέσμου και αποχής από τους αγώνες πάρθηκε με γενική συνέλευση του κεντρικού συνδέσμου και των παραρτημάτων Τυρνάβου και Αμπελώνα με πλήρη παρουσία του επίσημου διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, μια απόφαση που έγινε ΑΠΟΛΥΤΑ δεκτή και σεβαστή από όλα τα μέλη του συνδέσμου ( και όχι μόνο) όπως αποδείχτηκε στην πράξη.
▪ Μετά την απόλυτη δικαίωση από τα γεγονότα που έχουν ακολουθήσει και με το « κάτι σαν ΑΕΛ » να μεγαλώνει συνέχεια την απόσταση, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να παρατείνουμε τόσο την αναστολή λειτουργίας όσο και την αποχή μας.
▪ Ο σύνδεσμος έχει περισσότερα από 50 μέλη εγγεγραμμένα στην Ερασιτεχνική με το διοικητικό του συμβούλιο να συμμετέχει ενεργά στις συνελεύσεις και να τοποθετείται κάθε φορά που είναι απαραίτητο και δεν έχει ανάγκη την εκπροσώπηση κανενός.
▪ Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες δημόσιες απειλές του Κούγια εναντίον μελών μας, απειλώντας οικογένειες και εργασίες και μάλιστα παρουσία διοικητικών της ΠΑΕ. Αν θέλει, μπορεί να προσφύγει στα νόμιμα μέσα, αν συνεχίσει την τακτική του λεκτικού τραμπουκισμού θα φροντίσουμε να προστατεύσουμε τα μέλη μας και αν συμβεί ό,τιδήποτε υπεύθυνος θα είναι αυτός.
Για να σταματήσει και το παραμύθι με τα φαντάσματα και τις σκιές υπενθυμίζουμε πως πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Γιώργος Γεωργίου, γραμματέας ο Ηλίας Μακρίδης και νομικός εκπρόσωπος ο Τάσος Γιολδάσης. Τώρα μπορείτε άνετα από αύριο να κανιβαλίσετε και επώνυμα στο ραδιόφωνο-ντροπή που η δημοσιογραφική του δεοντολογία επιτρέπει στον καθένα να σπιλώνει συνειδήσεις χωρίς καμιά απόδειξη.
Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν, οι ανακοινώσεις ΠΟΤΕ δεν υπογράφονταν από πρόσωπο ή πρόσωπα.
Monsters
ΛΑΡΙΣΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
“Keep The Faith

ΥΓ. Κι όσον αφορά τα παιδάκια που φοράνε το σήμα της ΑΕΛ θεωρούμε αδιανόητο και ντροπιαστικό να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακά παιχνίδια και να γίνονται έρμαιο στις όποιες διαμάχες.

 

ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ

Εδώ και ένα χρόνο η Ομάδα που αγαπάμε, βρίσκεται σε ένα καθεστώς που σ' όλη την ιστορία μας πολεμάμε , σ' ένα καθεστώς κούγια με δύο κουβέντες. Από την αρχή εναντιωθήκαμε, συγκρουστήκαμε, προσπαθήσαμε να μη γίνουμε κομμάτι του καθεστώτος αυτού. Πιστέψαμε πως αρωγός σ' αυτήν την προσπάθεια θα ήταν και ο υπόλοιπος κόσμος της ΑΕΛ. Διαψευστήκαμε οικτρά. Ο κόσμος, στο μεγαλύτερο κομμάτι του ,πήρε το μέρος του κούγια... Ξέχασε, δεν έμαθε, δε θέλησε να μάθει...Η μεγαλύτερη απογοήτευση που νιώσαμε ποτέ... Κόσμος που μαζί του τρέξαμε, παλέψαμε , πανηγυρίσαμε... Από τη στιγμή που ο κόσμος προσπαθεί να μας αποβάλλει, να μας βάλει στην άκρη, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, δεν έχει νόημα να είμαστε στο πέταλο.
Φυσικά δε θα συμμετάσχουμε στο επικοινωνιακό παιχνιδάκι που στήνει το καθεστώς κουγια με συναντήσεις κλπ...Δε θέλουμε και ΔΕΝ πρόκειται να συναντηθούμε μαζί του. Με την ευκαιρία να του υποβάλλουμε μερικά ερωτήματα: Πότε υπεράσπισε μέλος των MONSTERS και με ποιά κατηγορία; Πότε πήραμε φτηνότερα εισιτήρια από τους άλλους φιλάθλους που αγόραζαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του πετάλου; Από που κι ως που είναι οικονομικές οι διαφορές μεταξύ των συνδέσμων ; Από που κι ως που μπαίνει ο ίδιος που δημιούργησε τα προβλήματα, κριτής των όποιων προβλημάτων; Αφού τάχα δεν μας ξέρει , πως βγάζει τα ονόματά μας φέιγ βολάν στα ΜΜΕ;
Όλοι ξέρετε ποιοί είμαστε , όλοι μάς γνωρίζετε γιατί ΔΕΝ κρυφτήκαμε ποτέ.
Για μας αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΕΛ. Το μόνο που θυμίζει ΑΕΛ είναι το σήμα στο στήθος και το χρώμα της φανέλας.
Εμείς είμαστε με την ΑΕΛ του Καβόλι , με την ΑΕΛ του Γεωργιάδη , με την ΑΕΛ του Παραφέστα , με την ΑΕΛ του Μητσιμπόνα, με την ΑΕΛ του Μήλος, με την ΑΕΛ του Κατσάρα, με την ΑΕΛ του Μπασιλά, με την ΑΕΛ της Γ' Εθνικής...
Δεν είμαστε με την ΑΕΛ του κούγια .
Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το κάτι σαν ΑΕΛ
Δεν μπορούμε να είμαστε στο πέταλο και να τραγουδάμε χωρίς να συμβαίνει τίποτα.
Εμείς είμαστε σπλάχνο από τα σπλάχνα του λαού της ΑΕΛ και η ψυχή του...Κι από τη στιγμή που το μεγάλο μέρος του λαού μας γυρίζει την πλάτη , δεν έχει νόημα η προσπάθεια,
Δεν είμαστε έτοιμοι ΑΠΟΛΥΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να θυσιάσουμε την προσωπική ελευθερία των μελών μας.
Αφήνουμε λοιπόν το πέταλο σε όσους μπορούν να αντέξουν αυτό που βλέπουν
Τα πανιά μας που ακολούθησαν τόσα χρόνια την ΑΕΛΑΡΑ μας θα απουσιάζουν από τα κάγκελα του AEL FC ARENA
Ξεκρεμιούνται, με μόνο γνώμονα το καλό της ΑΕΛ,
Αποφασίζουμε λοιπόν:
Τη ματαίωση του καθιερωμένου ετήσιου κάμπινγκ
Την αποχή μας από το πέταλο και
ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ , ΤΥΡΝΑΒΟ και κατ' επέκταση ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.


ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ


MONSTERS LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS
KEEP THE FAITH

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου πως τη Δευτέρα 04-07-2016 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο Σύνδεσμο στις 20:00. Καλούνται ΟΛΑ τα μέλη των Συνδέσμων Λάρισας - Αμπελώνα - Τυρνάβου  να δώσουν το παρών.

NEA T-SHIRTS

Διατίθενται από τους Συνδέσμους του Τυρνάβου και του Αμπελώνα τα αντίστοιχα νέα t-shirts.

Περιορισμένα κομμάτια διατίθενται και από το Σύνδεσμο στη Λάρισα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο Σύνδεσμος ενημερώνει πως χθες στα γραφεία της ΠΑΕ πήγε αντιπροσωπεία μας και όχι μεμονωμένοι οπαδοί για να εκφράσουν την αντίθεσή μας στην πρόσληψη του μπαοκτζή συνταξιούχου προπονητή στην Όμάδα μας.

MONSTERS LARISSA - AMPELONAS - TIRNAVOS 

ΞΑΝΑΗΡΘΑΜΕ...

Τρία χρόνια πριν επιλέξαμε την υπερήφανη στάση και αρνηθήκαμε το έκτρωμα της ΑΕΛοβέροιας με μόνη σκέψη μας να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Σήμερα με το στόχο αυτό να επιτυγχάνεται, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση: Από τη μια να πανηγυρίζουμε την άνοδο και τη δικαίωσή μας και από την άλλη να έχουμε στο τιμόνι έναν άνθρωπο που δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλη τη χρονιά κάναμε υπομονή για το καλό της Ομάδας και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Σήμερα που ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ένα μόνο έχουμε να πούμε: Σταματήστε να μη σέβεστε την ιστορία της ΑΕΛ, σταματήστε τις γελοίες ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου μαρινάκη, όφη κλπ. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γραμμένη με αίμα και όχι με σέλφι και αισθητική μπουζουκιών στην κερκίδα. Με την ευχή πως του χρόνου όλα αυτά θα σταματήσουν και πως θα είμαστε όπως πρέπει ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ χωρίς δανεικούς και άρματα ερχόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ όπως αρμόζει στην ΑΕΛΑΡΑ. Η ΑΕΛ ήταν και είναι  ΜΟΝΗ της, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ... Οι οπαδοί της , έτσι την αγαπούν, ΚΑΘΑΡΗ και μακριά από συμβιβασμούς. Ας κατανοήσουν διοίκηση, πάικτες και τεχνική ηγεσία πως η ΑΕΛ είναι ΙΔΑΝΙΚΟ και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί της.

ΜΟΝSTERS-LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS

KEEP THE FAITH

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΧΑΝΙΑ & ΨΗΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε πως από σήμερα ξεκινάει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα με τα Χανιά.

Ώρες διάθεσης: ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ 20:00 με 23:00, ΚΥΡΙΑΚΗ από τις 14:00.

 

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο ψηστήρι στο Σύνδεσμο την Παρασκευή 20/05 μετά τις 21:00.