«Αιδώς Αργείοι»

Η παρούσα ανακοίνωση είναι η πρώτη και τελευταία που βγάζουμε έχοντας ως αποδέκτες τον μεγαλομέτοχο και το σινάφι του με στόχο να επισημάνει τις αστοχίες, να περιγράψει τα τραγελαφικά που συνέβησαν τη χρονιά που διανύσαμε καθώς και να επιρρίψει τις ευθύνες προς τους τυχάρπαστους που μοναδικό τους επίτευγμα είναι πως διετέλεσαν το Δ.Σ. της ΑΕΛ και χειροκροτήθηκαν από τους οπαδούς της.
Από την πρώτη μέρα ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών θέλαμε να αφήσουμε απ' έξω τα "κακώς" ενδεχομένως κείμενα που είχαν δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο σας και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να σας κρίνουμε για την σαπίλα και την διαφθορά που ποτίσατε και συνεχίζετε να ποτίζετε την τοπική μας κοινωνία.
 
Είναι γνωστό πως το Α και το Ω σε μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ανέκαθεν ήταν ο προπονητής, υπεύθυνος τόσο για την εξέλιξη  όσο και για την εικόνα των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Την λήψη αποφάσεων σε καθοριστικές στιγμές και την ανάληψη ευθυνών σε περιόδους κρίσης.
Στην περίπτωση μας έχουμε να κάνουμε με έναν μέτριο προπονητή του οποίου οι "επιτυχίες" συνδυάζονται παραδοσιακά με υποκινούμενους που σπρώχνουν τις ομάδες που κοουτσάρει. Από την μια έχουμε το κλείσιμο του ματιού (βλ. Σέρρες) σε σπρωξίματα υπέρ των ομάδων του,  βαρύγδουπες δηλώσεις κατά των αντιπάλων και  από την άλλη έρχεται σε μια ομάδα που πηγαίνει κόντρα στην σαπίλα και την διαφθορά την οποία υπηρετεί.
Για να κάνει τι;
Για να πει τι;
Για να πετύχει τι;
Εάν νομίζουν κάποιοι πως το ΜΟΝΟ μας θέμα ήταν η ομάδα που υποστηρίζει με πάθος μάλλον δεν έχουν επαφή με το ίδιο το άθλημα.
 
Είναι κοινά αποδεκτό πως μια σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχοντας προσδοκίες και στόχους οφείλει να αρχίσει την προετοιμασία της εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί από τον προπονητή της και είναι ένα διάστημα 15 με 20 ημερών. Στην δική μας περίπτωση η ανεπαρκής προετοιμασία (1 εβδομάδος) του αγωνιστικού τμήματος έχει ως αποτέλεσμα να φανούν σημάδια κόπωσης και να παρουσιαστεί ελλιπής αγωνιστικός ρυθμός λόγω της απουσίας σοβαρών φιλικών παιχνιδιών.
Καλούμε το ιατρικό τιμ να εμφανίσει τα εργομετρικά των παικτών (Αυγούστου και Ιανουαρίου).
 
Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία ωστόσο είναι η δική μας παρέμβαση σε ένα εσωτερικό περιστατικό το οποίο ήταν η απαξίωση και γείωση του αρχηγού της ομάδας από πλευράς διοίκησης. Κάνοντας του ανήθικη επίθεση, μη σεβόμενη ακόμα και την ίδια του την οικογένεια. Αναγκαστήκαμε να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να είμαστε ο αρωγός στην προσπάθεια δικαίωσης αλλά και ένωσης, παρουσία ενός πρώην "θρύλου" του οποίου οι δάφνες, όπως αποδείχθηκε, μάλλον ήταν περιστασιακές.
Τι κι αν τρέξαμε μαζί του σε πολύ δύσκολες στιγμές, βάζοντας πλάτη για να ορθώσει  η  ΑΕΛ  ξανά το ανάστημα της και να κάνει την ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ; Στο τέλος όμως νιώσαμε προδομένοι έτσι όπως γίνεται δηλαδή τις περισσότερες φορές. Όχι μόνο με τον εν λόγο "κύριο" αλλά και με τόσους άλλους που βγάλαμε από την αφάνεια δίνοντας τους αναγνωρισιμότητα. Ασχέτως αν συνέβαλαν τα μέγιστα σε μια καταστροφική εποχή.
 
Το ένα συμβάν διαδέχεται το άλλο και αυτή τη φορά δεχόμαστε τα πυρά με επίσημη ανακοίνωσή της κυβερνητικής ΠΑΕ, κατά των ιδίων της των οπαδών. Βλέπεις, το να είσαι τσιράκι της κυβέρνησης και η ομάδα σου να μην μπορεί να πάρει την άνοδο μάλλον είναι αποτέλεσμα ολικής ανικανότητας.
Μας καταδικάσατε λοιπόν επειδή δείξαμε την αντίδραση μας στην χουντική εφαρμογή νόμων, την συγκάλυψη γεγονότων και ανθρώπων δημιουργώντας ένα αποτρόπαιο έγκλημα που ακόμα και σήμερα δεν έχει ολοκληρωθεί.
 
Διοίκηση η οποία αφήνει στο περιθώριο και κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλει τους οπαδούς της -αργά ή γρήγορα- την περιμένει μόνο η διάλυση.
 
Αυτό μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους:
1) Με τις διμοιρίες έξω από το πέταλο μας που με προκλητικούς ελέγχους, προπηλακισμούς, λεκτικούς χαρακτηρισμούς έχουν ως στόχο την πυροδότηση του κλίματος με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα.
2) Με τους μπράβους και τους ασφαλίτες που βάζει η ίδια η ΠΑΕ σε διαφορετικά σημεία του γηπέδου σε κάθε παιχνίδι.
3) Με το ότι δεν κατατέθηκε ποτέ επίσημη η έστω ανεπίσημη ( σε συνεννόηση ) αίτηση για να παρθούν εισιτήρια σε εκτός έδρας αγώνα δυσχεραίνοντας τις σχέσεις μας. Ακόμα και σε αγώνες κομβικής σημασίας( Λεβαδειακός) μας άφησαν τόσο η ίδια η ΠΑΕ όσο και ο άλλοτε υπεύθυνος ασφαλείας της και άλλοτε ως γενικός διευθυντής της να περιφερόμαστε στα βουνά και να μας απειλούν πως εάν εισέλθουμε στις κερκίδες του γηπέδου η ομάδα θα τιμωρηθεί και θα έχουμε εμείς την ευθύνη.
 
Εν συνεχεία μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ομάδας, γίνονται σπασμωδικές μεταγραφικές κινήσεις χωρίς επί της ουσίας να συμβάλουν πουθενά. Κλασικά παιχνίδια εντυπώσεων.
 
Ποιος σας δίνει το δικαίωμα μιάσματα και λοιποί παρατρεχάμενοι και αυλικοί της ΠΑΕ να μην τιμάτε την μνήμη ενός ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΗ, συνοπαδού του οποίου η συμβολή, όπως και άλλων εκείνης της εποχής, ήταν κομβικής σημασίας; Γνωρίζετε η κάνετε πως δεν γνωρίζετε την ιστορία της ομάδας; Η οποία σε κάθε ευκαιρία σας ξερνάει στα μούτρα. Μέχρι και ανήμερα του αγώνα, παίζοντας σπασμένο τηλέφωνο και μιλώντας με ευθυνόφοβους βάζοντας τους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, μας δίνατε φθηνές δικαιολογίες για μια τόσο μικρή κίνηση σεβασμού από πλευράς σας όπως ήταν η καταβολή ενός λουλουδιού κάτω από το πανό που κρεμάστηκε στο πέταλο μας! Εάν δεν υπήρχε μια μικρή ομάδα που αναγκάστηκε να πιστέψει σε κάτι ουτοπικό πάρα τις δυσμενείς συνθήκες μιας άλλης εποχής, που όπως λέτε και ξαναλέτε ζήσατε κι εσείς (μάλλον από απόσταση ασφαλείας) δεν θα υπήρχε καμία ΑΕΛ για να στέκεστε καμαρωτοί, να καπηλεύεστε το όνομα, τους τίτλους  και να το παίζετε "οπαδοί" της.
 
Βέβαια αφήσατε την ομάδα ξεκρέμαστη στα πλέι οφ, επειδή χρωστούσατε 12 χιλιάρικα, όχι ότι μας προξενεί εντύπωση η ασυνέπεια αν αναλογιστούμε πως παίκτες ήταν απλήρωτοι για 6 μήνες και κάποιοι εξ αυτών έτρωγαν στο επιμελητήριο.
 
Η ασυνέπεια δίνει τη θέση της στις απειλές, όχι μόνο προς τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και προς τις οικογένειες τους. Τι κι αν μητέρα ποδοσφαιριστή παρακάλεσε τον "επικεφαλής" για μια καλύτερη μεταγραφή τους γιου της, εσείς ξέρατε εκ των προτέρων και τι να απαντήσετε αλλά και τι να πράξετε. Αγνοώντας την συμβολή, τον σεβασμό που έδειξε σε εμάς αλλά και το πως τίμησε την φανέλα κι ας υποστήριζε άλλη ομάδα.
 
Πάντως για να ξέρετε τα σερί παιχνίδια των περίεργων ανατροπών μόνο αθώα δεν φαίνονται με γυμνό μάτι, εκτός εάν υπάρχει τόση μεγάλη ανικανότητα. Μη μπορώντας  να γνωρίζουμε τι απ΄ τα δύο είναι χειρότερο.
 
Αποτελεί κοινό τόπο πως αυτός ο οποίος αναλαμβάνει κάτι αυτομάτως παίρνει και τις υποχρεώσεις. Το να πληρώσετε ένα συνεργείο καθαρισμού για να φέρει το γήπεδο σε μια λειτουργική κατάσταση όπου θα εξυπηρετεί τις οικογένειες και τα παιδιά, όπως και τους απλούς φιλάθλους μάλλον θα ήταν κάτι αδιανόητο έτσι;
Γιατί όμως ζητούσατε τη γνώμη μας για τις τιμές των Mini διάρκειας αφού στη τελική κάνατε τους κεφαλιού σας; Εκμεταλλευτήκατε τους φιλάθλους για να βγάλατε 10 φράγκα παραπάνω και όχι να δώσετε ώθηση στην ομάδα μέσω των οπαδών.
 
Ανάξιοι να οργανώσετε κάτι ουσιαστικό και μνημειώδες για τα 60 χρόνια της ομάδας, καλώντας τον κάθε άσχετο του οποίου τα λόγια ήταν δίκοπο μαχαίρι και πλήρης απαξίωση της ιστορίας μας. Ακούσαμε τα πάντα εκτός από αυτά που μας αφορούν ακόμα κι ευχές  για πρωταθλήματα και ευρωπαϊκά κύπελλα από ρασοφόρους, πολιτικούς και κάθε καρυδιάς καρύδι προσβάλλοντας τους νεκρούς μας.
 
Φτάνει με τις υποσχέσεις και τα "ξύλινα" λόγια.
 
Έπρεπε να προσέχεις όταν έβγαινες στα κανάλια και μας κατηγορούσες με ισχυρισμούς τύπου ΚΟΎΓΙΑ. Αλήθεια γιατί δεν δημοσιεύεις το συμφωνητικό παρουσιάζοντας όλα τα στοιχεία του DEAL, όπως και τις οικονομικές υποχρεώσεις;  Έτσι, για τα μάτια του κόσμου βρε αδερφέ. 
 
Έπρεπε να προσέχεις όταν έδινες συνεντεύξεις και τηρούσες τα της γραφής που είχες μπροστά σου και διάβαζες. Όταν χρειάστηκε όμως να σηκώσεις το κεφάλι και να απαντήσεις σε ερωτήσεις έβγαλες το ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ προσωπείο που προσπάθησες μάταια να κρύψεις ώστε να μην τσαλακωθεί η εικόνα σου.
 
Εάν δεν το έχετε καταλάβει αυτή η ΙΔΕΑ χρειάζεται στο τιμόνι της έναν άνθρωπο με όραμα και πλάνο. Όχι κάποιον που στηριζόμενος στην δική του ανικανότητα ψάχνει υποχθόνιες λύσεις, όπου με την βοήθεια των μεγάλων θα παίξει το τελευταίο του χαρτί μήπως και καταφέρει να φύγει από δω ως "επιτυχημένος σωτήρας".
Πλέον τα λόγια σταματάνε και την θέση τους παίρνουν οι πράξεις.
 
ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ.
 
Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ  ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ Η ΑΕΛ: θα τους απαντήσουμε με μια φράση που μας κράτησε ζωντανούς την προηγούμενη περίοδο.
"ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΌΝ".
 
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ εντός και εκτός τειχών.
 
Μonsters Larissa

ΕΓΩ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Επειδή παρατηρούμε μια σαφέστατη διαστρέβλωση του κειμένου μας και μια ερμηνεία από συνοπαδούς μας που είναι άστοχη, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως σε καμία περίπτωση δεν προτρέπουμε τον κόσμο να στηρίξει την διοίκηση της ΠΑΕ

MONSTERS 1982

KEEP THE FAITH

ΕΓΩ ΘΑ ΣΠΑΣΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Σαν σήμερα πριν 53 χρόνια ιδρύθηκε η ΑΕΛ . Θρυλική όχι μόνο για τα αθλητικά της επιτεύγματα αλλά και για το ήθος και την διαφορετικότητα που έδωσε για δεκαετίες στο άχρωμο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Μεγάλη γιατί ενσαρκώνει μέσα στη μικροκοινωνία του ποδοσφαίρου το δίκιο των μικρών, των αουτσάιντερ της ζωής που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι.Σπουδαία γιατί αυτή η ομάδα και oi οπαδοί της κατάφεραν να κάνουν πράξη το μια πόλη μια ομάδα με όρους που προεκτείνονται και έξω από μια κλειστή αθλητική κοινότητα . Χωρίς να γλύψει , χωρίς να κάνει συμφωνίες για την επιβίωση της, πληρώνοντας τη διαφορετικότητα αυτή πολλές φορές με υποβιβασμούς και με “ειδική μεταχείριση” αντίστροφη από την "ειδική μεταχείριση" των ομάδων δορυφόρων των συλλόγων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τα μεγάλα μπάντζετ.

Μια μέρα σαν τη σημερινή θυμόμαστε το γκολ του Μητσιμπόνα, το κύπελο του 85, τα δάκρυα του Μπασιλά στο Πανθεσσαλικό το 2007 αλλά και τις φωτιές στα μπλόκα, τους νεκρούς μας, τους συμβιβασμούς που ποτέ μέχρι σήμερα δε δεχτήκαμε να κάνουμε, τις ήττες σαν και αυτή στην Κρύα Βρύση και την αποδοχή αυτών με περήφανο τρόπο.

Σαν σύνδεσμος θεωρούμε τα παραπάνω σπουδαιότερα από κάθε τίτλο. Θεωρούμε σπουδαιότερο τον τρόπο που ήρθαν οι τίτλοι από τους ίδιους τους τίτλους.

Τα τελευταία δύο χρόνια και ειδικά αυτό που διανύουμε, η ομάδα δε θυμίζει όλα αυτά τα οποία την χαρακτηρίζουν εδώ και δεκαετίες. Είναι σαν κάποιος να παίζει με το dna της. Να προσπαθεί αντί για διαχειριστής, σεβόμενος τις μόνες βάσεις που μπορεί να κρατηθεί αυτή η ομάδα ψηλά, είναι λοιπόν σαν να προσπαθεί να τη μετατρέψει σε μια προέκταση του εαυτού του. Αυτός είναι και ο λόγος που ο αριθμός των εισιτηρίων μειώθηκε δραματικά παρά την άνοδό μας στη μεγάλη κατηγορία.

Ευχόμαστε και εμείς ενότητα.Ενότητα για να φύγουμε από τα άδεια καθίσματα,ενότητα για να μη χρειαζόμαστε τη βοήθεια κανενός έξω από την κοινόνητα της ΑΕΛ.Ενότητα ενάντια σε πράξεις που μειώνουν ανεπανόρθωτα  την ιστορία μας. Ενότητα να ξαναγίνουμε αυτόνομοι, όπως τόσα χρόνια ήμασταν, με κάθε κόστος.

MONSTERS 1982

KEEP THE FAITH

ΠΙΟ MONSTERS ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Από σήμερα 9/3/2017 αίρεται η αναστολή του μεγαλύτερου οργανωμένου συνδέσμου οπαδών της ΑΕΛ MONSTERS. Ο σύνδεσμος επαναλειτουργεί με νέο Δ.Σ. και έδρα τον Αμπελώνα.

Ουσιαστικά ποτέ δεν έκλεισε. Όλο αυτό το πολύ δύσκολο για εμάς διάστημα, δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να βρισκόμαστε, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να συζητάμε για το πώς πρέπει να δράσουμε συλλογικά για το καλό της ΑΕΛ. Δε σταματήσαμε ούτε στιγμή να αγωνιούμε και φυσικά ούτε μας πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψουμε την ομάδα που αγαπάμε.

Οχτώ μήνες μετά τη τελευταία μας ανακοίνωση δεν έχουν μείνει παρά ελάχιστοι που δε βλέπουν και αυτοί το κάτι σαν ΑΕΛ . Στους χώρους εργασίας , στα καφενεία , στους δρόμους της πόλης μας, όλοι μιλούν για τον χαρακτήρα αυτού του ανθρώπου. Όλο και περισσότεροι , όχι απλά δεν τον θέλουν στην ΑΕΛ μας, αλλά δε τον θέλουν καν σαν παρουσία στην πόλη μας. Το άδειο γήπεδο , οι άδειες θέσεις στις “πολιτιστικές” εκδηλώσεις με τις ευλογίες του δημάρχου, οι προσκλήσεις και οι παρακλήσεις του που δεν γίνονται δεκτές από τους πολίτες της Λάρισας, όλα μαρτυρούν το κλίμα που επικρατεί στην πόλη εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά η απομάκρυνση του συγκεκριμένου ανθρώπου και για αυτό θα αγωνιστούμε. Δεν πρόκειται να μπούμε σε καμιά συζήτηση μαζί του. Υπάρχει μόνο μια λύση για το καλό της ομάδας μας. Αν έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια, θα πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες για την μεταβίβαση των μετοχών του.

Συνεχίζουμε λοιπόν την αποχή μας από τους αγώνες του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε όλους όσους βλέπουν το κάτι σαν ΑΕΛ είτε να απέχουν μαζί μας, είτε να εκφραστούν ενάντια στον μεγαλομέτοχο εάν δεν θεωρούν πως η αποχή είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την απομάκρυνσή του.

Είμαστε έτοιμοι για συζήτηση και κοινές δράσεις με τους συνοπαδούς μας και φιλάθλους της ΑΕΛ που οι αξίες τους συναντούν τις δικές μας, όπως αυτές έχουν εκφραστεί όλα αυτά τα χρόνια από τον σύνδεσμό μας.

ΥΓ1. Ο σύνδεσμος των Monsters δεν λειτουργεί σαν τσιφλίκι κάποιου προσώπου που οι άλλοι ακολουθούν . Όλες οι αποφάσεις παίρνονται μέσα από συνελεύσεις με αμεσοδημοκρατικό τρόπο και εκφράζουν όλα τα μέλη του.

ΥΓ.2 Επειδή έχουμε γνωρίσει τις τακτικές του, δεν πρόκειται να αφήσουμε κανένα μέλος μόνο του, απέναντι είτε σε επιθέσεις με στόχο τη συκοφάντησή του, είτε πολύ περισσότερο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα κάποιου μέλους ή φίλου του συνδέσμου μας.

ΥΓ.3 Στηρίζουμε την μητρική ΑΕΛ, την ερασιτεχνική, την ΑΕΛ που σήμερα υπάρχει και τιμά τη φανέλα με το άλογο στο στήθος

MONSTERS 1982
Τα όνειρά μας, εφιάλτες σας.

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Μετά από την εμπλοκή του ονόματός μας με τις γνωστές τακτικές της σύγχυσης και παραπληροφόρησης, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε και να διευκρινίσουμε οριστικά και αμετάκλητα ότι:
▪ Η απόφαση αναστολής της λειτουργίας του συνδέσμου και αποχής από τους αγώνες πάρθηκε με γενική συνέλευση του κεντρικού συνδέσμου και των παραρτημάτων Τυρνάβου και Αμπελώνα με πλήρη παρουσία του επίσημου διοικητικού συμβουλίου του συνδέσμου, μια απόφαση που έγινε ΑΠΟΛΥΤΑ δεκτή και σεβαστή από όλα τα μέλη του συνδέσμου ( και όχι μόνο) όπως αποδείχτηκε στην πράξη.
▪ Μετά την απόλυτη δικαίωση από τα γεγονότα που έχουν ακολουθήσει και με το « κάτι σαν ΑΕΛ » να μεγαλώνει συνέχεια την απόσταση, συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να παρατείνουμε τόσο την αναστολή λειτουργίας όσο και την αποχή μας.
▪ Ο σύνδεσμος έχει περισσότερα από 50 μέλη εγγεγραμμένα στην Ερασιτεχνική με το διοικητικό του συμβούλιο να συμμετέχει ενεργά στις συνελεύσεις και να τοποθετείται κάθε φορά που είναι απαραίτητο και δεν έχει ανάγκη την εκπροσώπηση κανενός.
▪ Δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλες δημόσιες απειλές του Κούγια εναντίον μελών μας, απειλώντας οικογένειες και εργασίες και μάλιστα παρουσία διοικητικών της ΠΑΕ. Αν θέλει, μπορεί να προσφύγει στα νόμιμα μέσα, αν συνεχίσει την τακτική του λεκτικού τραμπουκισμού θα φροντίσουμε να προστατεύσουμε τα μέλη μας και αν συμβεί ό,τιδήποτε υπεύθυνος θα είναι αυτός.
Για να σταματήσει και το παραμύθι με τα φαντάσματα και τις σκιές υπενθυμίζουμε πως πρόεδρος του συνδέσμου είναι ο Γιώργος Γεωργίου, γραμματέας ο Ηλίας Μακρίδης και νομικός εκπρόσωπος ο Τάσος Γιολδάσης. Τώρα μπορείτε άνετα από αύριο να κανιβαλίσετε και επώνυμα στο ραδιόφωνο-ντροπή που η δημοσιογραφική του δεοντολογία επιτρέπει στον καθένα να σπιλώνει συνειδήσεις χωρίς καμιά απόδειξη.
Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν ή κάνουν πως δεν γνωρίζουν, οι ανακοινώσεις ΠΟΤΕ δεν υπογράφονταν από πρόσωπο ή πρόσωπα.
Monsters
ΛΑΡΙΣΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ
“Keep The Faith

ΥΓ. Κι όσον αφορά τα παιδάκια που φοράνε το σήμα της ΑΕΛ θεωρούμε αδιανόητο και ντροπιαστικό να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακά παιχνίδια και να γίνονται έρμαιο στις όποιες διαμάχες.

 

ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ

Εδώ και ένα χρόνο η Ομάδα που αγαπάμε, βρίσκεται σε ένα καθεστώς που σ' όλη την ιστορία μας πολεμάμε , σ' ένα καθεστώς κούγια με δύο κουβέντες. Από την αρχή εναντιωθήκαμε, συγκρουστήκαμε, προσπαθήσαμε να μη γίνουμε κομμάτι του καθεστώτος αυτού. Πιστέψαμε πως αρωγός σ' αυτήν την προσπάθεια θα ήταν και ο υπόλοιπος κόσμος της ΑΕΛ. Διαψευστήκαμε οικτρά. Ο κόσμος, στο μεγαλύτερο κομμάτι του ,πήρε το μέρος του κούγια... Ξέχασε, δεν έμαθε, δε θέλησε να μάθει...Η μεγαλύτερη απογοήτευση που νιώσαμε ποτέ... Κόσμος που μαζί του τρέξαμε, παλέψαμε , πανηγυρίσαμε... Από τη στιγμή που ο κόσμος προσπαθεί να μας αποβάλλει, να μας βάλει στην άκρη, δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, δεν έχει νόημα να είμαστε στο πέταλο.
Φυσικά δε θα συμμετάσχουμε στο επικοινωνιακό παιχνιδάκι που στήνει το καθεστώς κουγια με συναντήσεις κλπ...Δε θέλουμε και ΔΕΝ πρόκειται να συναντηθούμε μαζί του. Με την ευκαιρία να του υποβάλλουμε μερικά ερωτήματα: Πότε υπεράσπισε μέλος των MONSTERS και με ποιά κατηγορία; Πότε πήραμε φτηνότερα εισιτήρια από τους άλλους φιλάθλους που αγόραζαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του πετάλου; Από που κι ως που είναι οικονομικές οι διαφορές μεταξύ των συνδέσμων ; Από που κι ως που μπαίνει ο ίδιος που δημιούργησε τα προβλήματα, κριτής των όποιων προβλημάτων; Αφού τάχα δεν μας ξέρει , πως βγάζει τα ονόματά μας φέιγ βολάν στα ΜΜΕ;
Όλοι ξέρετε ποιοί είμαστε , όλοι μάς γνωρίζετε γιατί ΔΕΝ κρυφτήκαμε ποτέ.
Για μας αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΕΛ. Το μόνο που θυμίζει ΑΕΛ είναι το σήμα στο στήθος και το χρώμα της φανέλας.
Εμείς είμαστε με την ΑΕΛ του Καβόλι , με την ΑΕΛ του Γεωργιάδη , με την ΑΕΛ του Παραφέστα , με την ΑΕΛ του Μητσιμπόνα, με την ΑΕΛ του Μήλος, με την ΑΕΛ του Κατσάρα, με την ΑΕΛ του Μπασιλά, με την ΑΕΛ της Γ' Εθνικής...
Δεν είμαστε με την ΑΕΛ του κούγια .
Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σ' αυτό το κάτι σαν ΑΕΛ
Δεν μπορούμε να είμαστε στο πέταλο και να τραγουδάμε χωρίς να συμβαίνει τίποτα.
Εμείς είμαστε σπλάχνο από τα σπλάχνα του λαού της ΑΕΛ και η ψυχή του...Κι από τη στιγμή που το μεγάλο μέρος του λαού μας γυρίζει την πλάτη , δεν έχει νόημα η προσπάθεια,
Δεν είμαστε έτοιμοι ΑΠΟΛΥΤΑ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να θυσιάσουμε την προσωπική ελευθερία των μελών μας.
Αφήνουμε λοιπόν το πέταλο σε όσους μπορούν να αντέξουν αυτό που βλέπουν
Τα πανιά μας που ακολούθησαν τόσα χρόνια την ΑΕΛΑΡΑ μας θα απουσιάζουν από τα κάγκελα του AEL FC ARENA
Ξεκρεμιούνται, με μόνο γνώμονα το καλό της ΑΕΛ,
Αποφασίζουμε λοιπόν:
Τη ματαίωση του καθιερωμένου ετήσιου κάμπινγκ
Την αποχή μας από το πέταλο και
ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ, ΑΜΠΕΛΩΝΑ , ΤΥΡΝΑΒΟ και κατ' επέκταση ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.


ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ


MONSTERS LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS
KEEP THE FAITH

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συνδέσμου πως τη Δευτέρα 04-07-2016 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο Σύνδεσμο στις 20:00. Καλούνται ΟΛΑ τα μέλη των Συνδέσμων Λάρισας - Αμπελώνα - Τυρνάβου  να δώσουν το παρών.

NEA T-SHIRTS

Διατίθενται από τους Συνδέσμους του Τυρνάβου και του Αμπελώνα τα αντίστοιχα νέα t-shirts.

Περιορισμένα κομμάτια διατίθενται και από το Σύνδεσμο στη Λάρισα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο Σύνδεσμος ενημερώνει πως χθες στα γραφεία της ΠΑΕ πήγε αντιπροσωπεία μας και όχι μεμονωμένοι οπαδοί για να εκφράσουν την αντίθεσή μας στην πρόσληψη του μπαοκτζή συνταξιούχου προπονητή στην Όμάδα μας.

MONSTERS LARISSA - AMPELONAS - TIRNAVOS 

ΞΑΝΑΗΡΘΑΜΕ...

Τρία χρόνια πριν επιλέξαμε την υπερήφανη στάση και αρνηθήκαμε το έκτρωμα της ΑΕΛοβέροιας με μόνη σκέψη μας να ανεβούμε στη Σούπερ Λιγκ με ψηλά το κεφάλι όπως αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛΑΡΑΣ μας. Σήμερα με το στόχο αυτό να επιτυγχάνεται, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση: Από τη μια να πανηγυρίζουμε την άνοδο και τη δικαίωσή μας και από την άλλη να έχουμε στο τιμόνι έναν άνθρωπο που δε σταματά να μας εκπλήσσει αρνητικά. Όλη τη χρονιά κάναμε υπομονή για το καλό της Ομάδας και για την επίτευξη του στόχου της ανόδου. Σήμερα που ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε ένα μόνο έχουμε να πούμε: Σταματήστε να μη σέβεστε την ιστορία της ΑΕΛ, σταματήστε τις γελοίες ανακοινώσεις και τα καλά λόγια για προσκυνημένους τύπου μαρινάκη, όφη κλπ. Η ιστορία της ΑΕΛ είναι γραμμένη με αίμα και όχι με σέλφι και αισθητική μπουζουκιών στην κερκίδα. Με την ευχή πως του χρόνου όλα αυτά θα σταματήσουν και πως θα είμαστε όπως πρέπει ΚΑΘΑΡΟΙ και ΔΥΝΑΤΟΙ χωρίς δανεικούς και άρματα ερχόμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ όπως αρμόζει στην ΑΕΛΑΡΑ. Η ΑΕΛ ήταν και είναι  ΜΟΝΗ της, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ... Οι οπαδοί της , έτσι την αγαπούν, ΚΑΘΑΡΗ και μακριά από συμβιβασμούς. Ας κατανοήσουν διοίκηση, πάικτες και τεχνική ηγεσία πως η ΑΕΛ είναι ΙΔΑΝΙΚΟ και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει μαζί της.

ΜΟΝSTERS-LARISSA-AMPELONAS-TIRNAVOS

KEEP THE FAITH