02-03-2016 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ MONSTERS ΑΜΠΕΛΩΝΑ

 Ο Σ.Φ. MONSTERS Αμπελώνα ενημερώνει όλα τα μέλη του και μη, ότι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03/03/2016 στα γραφεία του Συνδέσμου στον Αμπελώνα party-ψηστήρι με πολλά σουβλάκια και άφθονες μπύρες!Μουσική Τεό με Βασιλάκη Καϊλα.

 

06-02-2015 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ MONSTERS ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ο ΣΦ Monsters Αμπελώνα ενημερώνει πως αύριο Σάββατο 07/02 στις 21:30 διοργάνωνει την κοπή πίτας για το 2015 στο Σύνδεσμο στον Αμπελώνα. Έπειτα θα ακολουθήσει πάρτυ. Eίναι όλοι προσκεκλημένοι.

19-9-2011 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

O Σύνδεσμος μας διοργανώνει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στο άλσος του Αμπελώνα  εκδήλωση αλληλεγγύης με σκοπό την ενίσχυση του "ταμείου αλληλεγγύης",  που δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια με σκοπό την στήριξη (σε δικαστικά έξοδα) όλων των οπαδών της Α.Ε.Λ.  που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το νόμο .Καλούμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους της Ομάδας μας να παραβρεθούν και να βοηθήσουν στην προσπάθεια του Συνδέσμου μας,  που συχνά βρίσκεται αντιμέτωπος με παράλογους νόμους μιας ανύπαρκτης πολιτείας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει την ενίσχυση του σε πάγκο που θα στηθεί στον χώρο.
 

20-01-2010 Επεισόδια εκ προμελέτης

Η ανακοίνωση του κυρίου Χρυσοχοΐδη, ήρθε να μας θέσει το ερώτημα μήπως η αντίδραση δίχως λογική των ΜΑΤ στον αγώνα της ομάδας μας στο Περιστέρι είχαν στόχο και σκοπό; Συγκεντρώνοντας όλα τα περιστατικά που έλαβαν χώρα την ίδια μέρα σε 3 γήπεδα της χώρας μας βάζει σε υποψίες ότι μόνο τυχαία δεν ήταν!

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το βράδυ της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του παραρτήματος των MONSTERS Αμπελώνα. Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη του συνδέσμου που έδωσαν βροντερό παρών, υπήρξε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας, της ΠΑΕ καθώς και πολλά μέλη από τον κεντρικό σύνδεσμο αλλά και το παράρτημα του Τυρνάβου.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Ο   Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΛ  MONSTERS Αμπελώνα ιδρύθηκε στις 28/11/2007 και στεγάστηκε στα γραφεία της οδού Eιρήνης 4 στο κέντρο του Αμπελώνα. Η αγάπη μας όμως για την ομάδα μετράει πολύ περισσότερα χρόνια, με διαρκή στήριξη τόσο σε παιχνίδια μέσα όσο και έξω από το θρυλικό Αλκαζάρ.Η απόφαση να πορευτούμε με τον δυναμικότερο σύνδεσμο οπαδών MONSTERS ήταν πολύ εύκολη επιλογή για μας ! Μεγαλώσαμε με τους MONSTERS στην ίδια κερκίδα, αγωνιστήκαμε μαζί τους και θέλουμε ενωμένοι να συνεχίσουμε αυτό που σωστά πράττουν εδώ και χρόνια για την ομάδα που αγαπάμε. Σκοπός μας είναι χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε όλο και  πιο δυνατοί με μαζικότερη παρουσία σε όλα τα γήπεδα όπου και αν αγωνίζονται οι   βυσσινί .Οι νέες επιτυχίες όπως η κατάκτηση του κυπέλλου και η έξοδος στην Ευρώπη  ήρθαν και έβαλαν την ομάδα στο δρόμο που όλοι ονειρευόμαστε αφήνοντας πίσω τα  πέτρινα χρόνια αλλά και μια πληγή που έκλεισε και θα τη θυμόμαστε. Είμαστε υπερήφανοι που υπηρετούμε την  ΑΕΛ  και η δημιουργία του συνδέσμου δίνει την δυνατότητα και σε μας να βάλουμε ένα λιθαράκι στη διάδοση αυτής της ιδέας.

Τελειώνοντας θέλουμε να αναφέρουμε  ότι για εμάς η παρουσία στο πέταλο και η φωνή για την ΑΕΛ είναι η ομορφότερη υποχρέωση και στο ταξίδι που ξεκινήσαμε θέλουμε μαζί μας ΜΟΝΟ όσους μπορούν να αντέξουν και τις μεγάλες χαρές αλλά  και τις μεγάλες λύπες….